I’m alive!

Olen ihan tuhottoman pahoillani (sekä teille että itselleni!) näistä tän hetkisistä a)postaustauoista ja b)surkeista postauksista. Tuntuu vaan aika vaivalta yrittää tehdä joku postaus kun USB-johto edelleen takuuhuollossa (miksi vitussa huoltaa joku johto, luulis että tulisi halvemmaksi vain antaa uusi? :-D ) joten kamerassa on akkua vain inauksen verran ja kuvia ei saa siirrettyä, paitsi siirtämällä muistikortin johonkin muuhun laitteeseen. Lisäksi mun kannettava sano sopimuksen irti viikonlopun aikana ja päätti pimenemisen jälkeen olla enää edes menemättä päälle. Lisäksi mulla on ollut kamalasti töitä ja huomennakin alkaa koeviikko. Eli buhuu, kaikki on päin pyllykkää.

Ajattelin tarjota teille muutaman surkean kuvan viime päivien ajalta, kamera kun suostuu vähäisellä akullaan ottaa max 3 kuvaa kerrallaan :-(
Kuva 009
Kävin torstaina forssan fidalla ennen töihin menoa ja bongasin kolmet superkasarit (ja ihanat) arskat. Kahdet ylimmät on upeat, mutta eivät oikein sopineet mun kasvoille. Alimmat lähtivät mukaan, vaikka tuo linssien peilipinta onkin aika kamala :-D Ajattelin tosin rikkoa noista linssit ja pitää pelkkiä sankoja :-) Ylimmät jäi myös kaihertamaan mun mieltä, kävisinkö sittenkin hakemassa?
Kävin muuten myös sunnuntaiaamuna kirpparilla, ja ostin kaikkea kivaa!
Kuva 005
torstaiaamuna liikeni näköjään aikaa myös kenkien kuvailuun. Jalassa ne vagabondit, mistä oli pyydelty kuvia. No nytpä ainakin näkyvät kaikki yksityiskohdat :-) Myös toi mun söpö kalkkunaiho..
Kuva 013
J:n perheen koira Lellu oli päiväunilla, kunnes yksi neiti Ärsyttävä kävi vähän häiritsemässä!
Kuva 002
pikkuintiaani menossa kouluun. Olen ihan vähän salaa rakastunut tälläisiin inkkari-hippi-pantoihin (taas) nää pitää etutukan niin ihanan hyvin kuosissa kun pyöräilee :-) Pelastu siihen tukka putkella-efektiin, jonka kanssa mä aina menen kouluun :-D
Huomatkaa myös mun ihana stressin aiheuttama aknenaama, ahihhh ihanaa!
Kuva 019
Mun ja kahden tyttöystäväni J:n ja M:n lauantaiset suhteellisen tärähtäneet viisueväät. Yliarvioitiin taas vähän mahamme, ja mm. puolet pitsasta, pullo limua ja lautasellinen porkkanoita jäi syömättä :-D Vähän mä muuten tykkäsin siitä Iso-Britannia viisuehdokkaan mekosta! Ihan sika hieno, oonko ainut ketä kuolaili sitä? :-P
Kuva 006
Mä ja mun nakkisormet, vappuna viimeksi lakatut kynnet ja kasa vanhoja sormuksia.

Sori tätä itkuvirttä, toivon että piristyn kunhan vien eka koneen enon luokse tuomiolle ja Loiman gigantin sedät soittaa huomenna ja kertoo, että koska saan sen johdon. Jos kestää yli viikko, niin menen kyllä ostamaan uuden :-)

Nyt lukemaan englantia, tai vaihtoehtoisesti tekemään pienimuotoista itsemurhaa, jotta ei tarvitsisi lukea. Vähässä ovat vaihtoehdot…..hahah pusi pusi moi<3