Hejdå mina kärä vänner!

Moikka! Arvaakkaapa missä meikämanne on? No mökillä :-)
Lähettiin J:n kanssa tenkkapoomatkalle Kustaviin, kolmeksi päiväksi mökkeilemään. Lähettiin tänään tossa kahden korvilla ajalemaan samalla kun aurinko paistoi täydeltä terältä, ja Kustavin luonto näytti taas mitä mahtavammalta. Huudatettiin radiosta korvia hivelevää Suomi-iskelmää, laulettiin epävireisesti mukana kaikissa ikivihreissä, syötiin evääksi ruisleipää ja salmiakkia ja unelmoitiin saunomisesta! Mä kiljahtelin innoissani jotain: ”Voi helvetti se on kesä nyt!”-tyylistä, ja naureskelin, kuinka suomalaista tää meidän touhu olikaan :-)

Kuitenkin, loma tekee hyvää meille kummallekkin, varsinkin mulle, kun olen viime viikot vaan kamppaillut väsymystä vastaan kun päivät täyttyy koulusta ja töistä, ja joo, jotain muutakin olis ihan kiva tehdä!

Käytiin muuten matkalla nappaamassa mun USB-johto Loimaan Gigantista. Alkuperäinen johto ei ollut saapunut vielä huollosta, joten ne repäs mulle jostain boksista uuden johdon, kun tiesivät, että mulla on kuitenkin vähän matkaa tulla sitä hakemaan! Nyt mulla on siis taas mahdollisuus ottaa kuvia, ja ladata koneelle, jeeeee, ette oikeesti tiedäkkään kuinka onnellinen olen :-) Kannettava tosin on edelleen telakalla. Olin onnistunut rikkomaan siitä sen kolosen mihin se latausjohto laitetaan, joten mun eno vähän korjailee sitä, ja anto mulle siksi aikaa toisen samanlaisen läppärin lainaan :-P Ei siis hätää siitäkään! Elämä hy-myi-lee!

Tältä päivältä ei oikein ole asukuvia, mun matkustusasukin koostui vain boyfriend farkuista, löysästä valkoisesta teepparista ja ballerinoista, ja nyt hengailen lökäreissä, hupparissa ja villasukissa, eli siis kunnon mökkiunivormussa :-) Asun sijaan ajattelin pistää kaikki ruokakuvia inhoavat taas ärtymyksestä punaiseksi ja pläjäytän kuvat mun ja J:n tän päivän romanttisesta mökki-illallisesta pahvilautasilla.

Meidän menusen kuului…
Kuva 009
fetasalaattia..
Kuva 007
piffiä…
Kuva 005
ruotsalaisia varhaisperunoita, joita me tietenkin uskoteltiin olevan uusia pottuja…
Kuva 003
mun tekemää maustevoita….
Kuva 011
ja koko annos, mums!

Nyt menen katsomaan onko J saanut kalasaalista (Kyl se ainakin muutaman on jo saanut, kun soitti äsken ihan intopiukassa :-D) ja kantamaan vettä että päästään saunomaan ja sitten katsomaan elokuvaa. Ai hitto lomailu on kivaa<3