ainakin kahden kilon siika(tai hauki)!

Olaan tehty tänään J:n kanssa niin paljon kaikkea täällä Kustavissa (ollaan siis mökkeilemässä, jos joku ei ole lukenut vielä eilisen postausta :-)) että mulla on suorastaan ihan pelottava määrä kuvia esitettäväksi :-D Tää on nyt vähän niinku se päivä minun seurassa-postaus, minkä lupasin joskus noin tuhat vuotta sitten.

Aamulla kun herättiin, täällä satoi taivaan täydeltä vettä. Syötiin sitten siinä aamupalaa, luettiin vanhoja Aku ankkoja ja katseltiin telsua. Mä sain vihdoin lakattua kynnet (viimeksi vappuna<3) kun oli niin ihanasti luppoaikaa, eikä tarvinnut tehdä yhtäään mitään.
Kuva 021Kuva 028Kuva 018
Sateen loputtua iski tylsyys, ja lähdettiin hiukan ajelemaan pitkin Kustavia. Autossa vähäsen viihdytin itseäni ottamalla naamakuvia :-D oonpa söpö…
Kuva 162Kuva 043
Pärstän kuvaamisen, ja pikaisen kauppavisiitin jälkeen päätettiin lähteä käymään kustavin savipajalla :-) Jos joku täällä päin oleleileva/lomaileva ei ole käynyt, niin suosittelen! Ihanan tunnelmallinen paikka.
Eka käytiin katsomassa vähän vuohia….
Kuva 080Kuva 077Kuva 067Kuva 076
ja pupuja…
Kuva 102
ja tottakai vähän niitä savijuttujakin…
Kuva 104Kuva 119
Kuva 122Kuva 126Kuva 125Kuva 115
ihastelun ja pyörimisen jälkeen mentiin syömään maailman parhaimpia ja tuoreimpia munkkeja! Mä otin lisäksi aivan ihanaa teetä, jonka mausteina oli vanilja, kerma ja karamelli, naaami :-) Lisäksi ton kahvilan myyjä oli niin ihana ja pirtsakka ja elämäniloinen että voi että :-)
Kuva 134Kuva 129Kuva 132
Tankkauksen jälkeen rääkkäsin J:tä ja raahasin meidät vielä kiertelemään yhteen sisustuspajaan, jonka takia mä tonne alunperin oikeastaan hinguinkin. Talo täynnä sellaisia ihania unelmia!
Kuva 143Kuva 159Kuva 142Kuva 157Kuva 145
Savipajojen jälkeen J halus vielä viedä mut lossiajelulle, kun mä pikku untuvikko en ikinä ole sellaisen kyydissä ollut :-) Käytiin sitten samalla sellaisessa toisessakin vene/lossisatamassa!
Kuva 178Kuva 179Kuva 232Kuva 217Kuva 170Kuva 216
otettiin musta vähän asukuviakin (tollasen sika korkean ja pitkän ja pelottavan laiturin päässä) vaikka eipä mulla mitään ihmeellistä ollut päällä :-)
t-paita,hame-Gina tricot
jakku-jc
korut-2ndhand

ja kaiken tämän rääkkäyksen jälkeen J pääsi näyttimaan yhden pienen olusen verran paheistaan, soo soo! (J käski painottaa että toi bonus on pahaa, kyläkaupasta oli kaikki muut mentholit loppu :-DDD)
Kuva 182

Sit me lähdettiinkin onneksi jo kotiin, ja mitäs muutakaan tekemään kuin syömään :-P Jatkettiin vähän eilistä salaattia kanalla ja ananaksella, mums!
Kuva 233Kuva 234

Nyt menen pelaamaan afrikan tähteä J:n kanssa, joka on suunnattoman ylpeä äsken saadusta kalasaaliistaan. Mitäs mä nyt sanoisin, se oli sellainen ihan vitun iso ja ruma hauki :-D Ja me (siis J) perkas sen Google-ohjeiden avulla, haha :-D Me siis ilmeisesti syödään se huomenna…..

Nyt moikka ja öitä ja sillai, pusi pusi! (jaksoko joku selata tänne asti, haha :-D)

ps. lähdetään täältä huomenna kotiin päin ankaran siivouksen ja saunomisen jälkeen. Matkalla poiketaan, minnekkäs muualle, kuin ostoksille ;-) Jippii!