what i want for summer….

Tavallaan, kun mietin, miten tahtoisin pukeutua kesällä, mun takaraivossa kummittelee tuhannet ihanat nudehepenet ja 10 sentin korot, mut sit taas palaan todellisuuteen ja mietin miten mä oikeasti haluan pukeutua!
Silloin mun mieleen tulee kaikkia ihania värikkäitä korkeavyötäröisiä hameita, rentoja haaremihousuja, persoonallisia ballerinoja ja räväköitä gladiaattoreita, mun rakkaat nahkatakit ja paljon ihania rannekoruja ja sormuksia ja hattuja ja niittejä ja ketjuja jaja….
Kyllä mulla vähän nudekin kummittelee, mut ainoastaan sellaisina ihanina ilmavina toppeina ja mekkoina, ja ehkä vähän yhtenä jakkunakin ;-)
Mä kuitenkin tein kollaasiin siitäkin puolesta mun kesäihastuksia, mitkä ei ole näkynyt joka toisessa mainoksessa tai kanpanjassa, joten täältä pesee!
kesäääääää1
Millasiin vaatteisiin te haluatte pukeutua kesällä? :-)

ps. tältä päivältä ei heru päivänasua, oon ollut kuusi tuntia töissä päälläni kumisaappaat ja toppatakki, joten haha :-D pusi pusi ja huomiseen!