sokerihuurrettu kirsikka by Dior

Olenko ainut älykääpiö, joka onnistui missaamaan eilisen Suomen huippumalli haussa-sarjan ensimmäisen jakson? No onneksi hätä ei ollut kovinkaan suuri, sillä jakso oli nähtävissä myös nelosen nettitv:ssä. Katselin sen tässä aamulla, ennen kouluun lähtöä, samalaa kun meikkailin :-) Ihan yllättävän tasokas jakso mun mielestä, ehkäpä sarja on saanut vähän omaa persoonallisuutta, eikä vain ole kopio amerikan esikuvastaan :-) Vai mitä luulette? Mun lemppariksi ponnahti nyt näin alussa ainakin se ihana tumma ihoinen tyttö, jonka lavakävely oli mun mielestä erittäin vaikuttavan näköistä!

Jakson alkuun tuli myös aivan valloittava mainos Diorin ihanasta miss Cheriestä, josta poimin teille kuvat tiistaiaamun piristykseksi:

MarynaLinchukMissDiorCherie2MarynaLinchukMissDiorCherie1
Tuoksu on muuten valloittava, ostettiin tuota joskus M:lle laivalta ja myyjä sanoi, että tuo on kuin sokerihuurrettu kirsikka :-)

Nyt tukka putkella kouluun, alkaa olla jo kiiiireeee, moikka ja pusi pusi<3
EDIT: lisäsin mainoksenkin myös, nyt kun sen löysin! Eikö ole ihana, hurmaava ja täydellisen keväinen? :-)