Repeat after Saara by piukku!

Mä olen niin kiukkuitkupotkuraivarin partaalla, että huh huh! Syynä on se, että mä kiepästi haluan, ei, vaan tarvitsen uuden kameran! Tein tänään osallistumismeikin siihen Saaran kilpailuun, mutta sen kuvaaminen oli ihan toivotonta. Mun kamera ei vaan kykene tunnistamaan värejä kunnolla(esim, noi luomivärit oli sellaisia hohtavan turkooseja!!!), ja antaa ihan tärähtäneitä kuvia, paitsi täysin kirkkaassa päivän valossa. Mulla alko kypsymään kaali tohon nyt niin rankasti, että päätin ostaa kesällä uuden kameran. Lupasin itselleni, että laitan säästöön vaikka tonnin, ja ostan sitten sellaisen idioottivarman järkkärin, että saan sillä täydellisiä (tottakai) kuvia iiiiiiiiiiiiihan pienen harjoittelun jälkeen :-P

Tässä sitten kuitenkin, näitä ihan surkeita kuvia :-( Mua harmittaa ehkä siksi, että musta toi meikki oli paljon hienompi luonnossa, eikä tollanen kökkelö, kun noissa kuvissa….Niin ja tämähän kuului sitten KATEGORIAAN 1!!
22.3 163
22.3 188
Ainut kuva, missä mun krepattu leijonanharja näkyy kunnolla, ja sekin siis tärähtänyt, buhuu!
22.3 219
22.3 146
22.3 148

Niin, ja sitten vielä kysymys. Miksi Saara onnistui näyttämään yksinkertaisesti upealta, ja mä vähän transulta? :-DD

niin ja kisan järjestäjälle ps. TÄLLÄISIÄ LISÄÄÄ! Tosin ne voi kyllä pikku hiljaa alkaa nakertaa mun pienen unelman siitä, että käyn maskeeraaja koulun joskus tulevaisuudessa :-D

ps. oli kiva käyttää taas vaihteeksi ruskeita piilareita :-) Nyt nukkumaan, pusi pusi<3