päivänkulkuväline…..

Tänään oli ehkä maailman ihanin aamu. Heräsin yhdeksältä tietäen, että mulla oli vielä kolme tuntia aikaa tehdä mitä ikinä haluan! Mäpäs heitin pyllyn sohvalla, luin suosikeiden uusimmat postaukset, meikkailin rauhassa ja nautin aamupalaa(siis oikeasti NAUTIN, enkä vain ottanut leipää mukaan samalla kun olen jo matkalla kouluun)ihanassa rauhassa!
Pyörä pääsi sitten aamulla eilen hehkutetulle tän kevään neitsytmatkalleen (joo, mulla on joku ihme rakkaussuhde mun pyöriin :-D) Tosin neitsytmatka oli sellaiset rapiat 10 metriä, kun huomasin, että pyörän kumit ihan tyhjät, nyyyhky, ei siinä kiireessä sitten auttanut kun mennä autolla. :-(
ja koska mä tosiaan oletin, että tänään pyöräillään jee, niin päivänasukuvatkin muuntuivat näppärästi vaikkapa päivän kulkuväline- kuviksi. Tässä siis ah, minun minttuinen mammapyöräni (ja vilkaisu päivänasua)
6.4 0316.4 028
Jalassa oli muuten uuudet kivat farkkulegginssit :-) Ne, mustat saappaat ja yksinkertainen kauluspaitatunika mustalla liivillä ja kaulahuivilla olivat ihan kamalan kiva simppelin arkinen asu, että nyt oikein harmittaa, että niistä ei parempaa kuvaa ole :-(

Nyt yritys mennä nukkumaan, tuskinpa onnistuu, vetelin sellaiset 4 tunnin päiväunet tänään (vaikka nukuin yön aikana yli 10 tuntia :-DD) ja en saata ymmärtää miten J sammahti yli tunti sitten vaikka herättiin vasta kahdeksalta!

Huomiseen (ja parempiin asukuviin?) pusipusi kaikille.

ps. kiinnostaisko jotakuta sellainen päivä piun seurassa postaus? :-) Tai olisko muuten jotain toivepostausehdotuksia?