Me likes sutturanuttura!

Kuten joku on ehkä saattanut huomata, mä viihdyn tavallisesti, joko hiukset auki tai pienellä nutturalla, joka keikkuu tuolla korkealla päälaella. Tää johtuu lähinnä siitä, että mulle tulee tukka laitettuna yleensä joko kamalat pikkutyttöfiilarit tai sitten tunnen olevani liian pynttäytynyt!

Mun suosima huoleton pikkunuttura on nykyään tuikitavallinen näky katukuvassa, ja on se myös selvästi syrjäyttämässä catwalkeilla nähtyä sliipattua ponihäntää. Nutturassa kuitenkin parasta on se, että sen saa meikattua rennon arkiseksi vaaleanpunaisilla poskilla, tai ruskettuneella hehkulla, mutta sen saa myös pienellä vaivalla paljon juhlavammaksi. Bile-look on taattu kun yhdistät huolitellun sotkuisen nutturan nudehuuliin ja graafisiin rajauksiin!
hair
Lily Donaldsonin päälaella keikkuva sykerö on lähinnä sitä, miten allekirjoittanut usein laittaa hiuksiaan. Se on ihanan helppo ja nopea kietaista aamulla harjaamattomiin hiuksiin, ja ei menen juuri miksikään päivän aikana.
Viereisen neidin iso ampiaispesä on myös kamalan hauska, tosin se vaatii jo enemmän laittamista ja ehdottomasti: enemmän asennetta!

Miten on, nappako tuollainen söpö sykerö tai isompi pesäke, vai sopiiko tuollainen suttuinen nuttura teidän esteettiseen silmään ollenkaan? :-)