me likes sunglasses!

Tänään on toisaalta ollut ihan mukava päivä, toisaalta yksinkertaisesti ihan järkyttävän kamala. Ensinnäkin mä olin pukeutunut a)ihan tyhmästi b) liian lämpimästi, jolloin tunsin itseni sekä ääliöksi että pieneksi porsaaksi mikä hiljalleen paistuu uunissaan (siis tässä tapauksessa liian paksussa takissa ja saappaissa…) Toisekseen mulla oli piilolasiton päivä, koska yksi pieni ääliö oli mennyt piilareiden kanssa nukkumaan, ja nyt mun oikean puoleinen silmä loistaa läsnäoloaan kirkkaan punaisena. Niin ja sitten se tappavin yhdistelmä: koulua ja töitä, eli tappotylsää.

Koska tuosta tekstistä sai ehkä ymmärtääkkin, mulla oli erittäin epämukava olo itseni kanssa tänään, joten säästin itseäni itkupotkuraivareilta ja siirsin päivänkuvien ottamisen jollekkin muulle, hiiiieman paremmalle päivälle, eli siis vaikka huomiselle :-)

Muuutta koska en yksinkertaisesti osaa pitää päätäni kiinni täällä(kään?) blogimaailmassa, päätin tarjota teille hieman kesäherkkua silmille (teidän toivottavasti terveen valkoisille) eli aurinkolaseja!
juhuhuugaga
Nyt menen yksinkertaisesti painamaan päänsärkyisen ja muutenkin ihan sekavan pääni tyynyyn ja toivon, että huomenna kaikki olisi ihan vaan vaikka millin verran paremmin! :-)

Kauniita unia, pusi pusi!