Me likes jumpsuit!

Mun mielestä tulevan kesän ehkä yksi ihanimmista ja odotettavimmista vaatekappaleista on mielipiteitä jakava jumpsuit! Se voi näyttää oikeastaan ihan miltä tahansa, ja sen voi asustaa juuri niinkuin itse tykkää. Esimerkiksi collegekankaiseen jumpsuittiin saa jujua korkeilla koroilla ja särmikkäällä jakulla ja satiiniseen arkisuutta ja leikkisyyttä värikkäillä tennareilla ja hauskalla pikkulaukulla.
jumpsuit
Omasta vaatekaapista jumpsuittia ei vielä löydy, mutta sen saaminen sinne olisi ihan hyvä tavoite tälle keväälle. Ehkä joku pirteä kukallinen, leikkisä harmaa tai sitten vain yksinkertaisen tehokas musta! Ja kuten huomata saattaa, suurin rakkaus multa lähtee noita Topshopin yksilöitä kohtaan :-)

Syttyykö täällä kukaan muu jumpsuiteille, vai onko pelkkä ajatuskin ihan kammottava? :-)

ps. tänään oon ollut taas vaan töissä ja viettänyt kivaa iltapäivää/iltaa tyttöjen kanssa! Nyt nukkumaan, pusi pusi<3