I’m kicking asses I’m taking names

Mulla jatkuu näköjään tää kiukku edelleen, joten postaus on yhtä kuin pari otosta mun päivänasua, jossa kävin tekemässä elämäni viimeisen ruotsin kokeen (JEEEEEEEEEeee, tai siis jos pääsen läpi..:-D)
2.4 0102.4 0132.4 010
mekko-Outletistä, merkki vero moda
laukku-Jouni Exclusive, 2ndhand

Niin ja hei ajattelin mennä huomenna varaamaan aikaa kampaajalle (tästä selviää myös mun yksi suurin kiukuttelun syy…), koska mun menee pinna tähän mun ylikasvaneeseen ”kerrostettuun” tukkaan, joka ei ole kerroksia enää nähnytkään ja se on niiiin samperin ärsyttävä. Heti laittamisen jälkeen alkaa nuolla aika rankasti mun päätä ja roikkuu naamalla niinku olisin joku 13-vuotias hevaripoika…
Niin, että piti vaan kysyä että olisko ideoita mitä tekisin? :-)
J ehdotti mulle sellasta pottaetutukkaa, mutta mä kyllä näyttäisin vielä noin tuhat kertaa lapsellisemmalta näiden oravaposkieni kanssa mitä tällä hetkellä :-D

Nyt nukkumaan ja viihdyttään J:tä kun sillekkin meinaa tulla kiukku kun en leiki sen kanssa :-D

pusipusi huomiseen!