I am a fucking genius!

No moikka, täällä kirjoittelee sekä neiti hajamielinen että neiti huonotuurinen. Asiahan on niin, että olen ollut aivan täpinöissäni Saaran kisasta, jossa täytyy häntä matkien tehdä eräs meikki, ja näin ollen osallistua kilpailuun. Mä olen varmaan muutaman viikon odotellut sopivaa vapaahetkeä, että sen ehtisin tekemään, ja kun tänään se hetki tuli, raijasin vessan täyteen irtoripsiä ja kreppirautoja ja kaiken maailman hullun värisiä luomivärejä ja aloin työstämään. Siinä viimeistä silausta valmiina ajattelin etsiä kameran käsiini ihan vain saadakseni tajuta että se jäi J:n luokse……………..Voin ihan puhtaalla omatunnolla sanoa, että voi vittu!

No sovitaan, että se oli sitten vaikka harjoitus, ja yritän TAAAS huomiseksi saada jostain aikaa sen uudelleen tekemiseen. Ja tällä kertaa myös kuvaamiseen. Koska mulla ei nyt sitten ole näytettävänä upeaa (tottakai) Repeat after saara-meikkiäni, niin tarjoan eilisen asua toisilla kuvilla, hahaa, ovelaa ;-)
17.4 231
17.4 232
17.4 243

Niin ja hei, käväisin tänään myös kirppareilla (ja ostin muutaman pienen jutun) sekä ostamassa ne haaremihousut…
Mietin pitkään, että ostanko, mutta sitten ystäväni L kertoi totuuden ja sanoi, että mä tulen ne kuitenkin viimeistään huomenna hakemaan :-D Eli siis säästin vaivaa ja ostin ;-) Nyt peiton alle piiloon ja toivomaan, että huomenna olis nätti päivä ja plajon kivoja vaatteita kaapissa, pusi pusi huomiseeeen<3 ps. miksi mun Google Analytics ei toimi, oonko ainut? :-(