hurrryyyyyyy!

Tehtiin eilen J:n kanssa joku ihmeellinen yllärimatka koulun jälkeen, kun mä tajusin, että palkka oli kilahtanut tilille. Mua olis houkuttanut Turku tai Helsinki, mutta kun J ilmoitti että ei jaksa kävellä, lähdettiin Tampereen suunnalle Ideaparkkiin! Reissun ostoksia en ole vielä ehtinyt kuvata, joko kuvaan ne tänään tai esittelen ne pikkuhiljaa päivänasujen yhteydessä :-) KUmpi parempi vaihtoehto teidän mielestä?
15.4 005
15.4 003
Kaiken muun kuvamateriaalin puutteessa tarjoan teille shppausasuni, (JC:n pukkarissa kuvattuna) jonka heitin hirveellä kiireellä suihkun jälkeen niskaan, tukka märkänä autoon istumaan, ja meikkaaminen siinä Lempäälän rajalla :-D

Nyt hirmukiitoa kouluun taas, uudet ihanat vaattet päällä hihii ;-) pusi pusi!

ps. voisin esitellä J:nkin ostokset, kun se osti musta niin kaikkea hienoa :-)