hola!

Tänään sain taas todeta erään asia: sunnuntai on ehdottomasti maailman paras päivä! Ei töitä, ei koulua, ei mitään velvotteita ketään kohtaan. Saa nukkua pitkään, nauttia kiireettömästä aamusta poikaystävän kainalossa ja suunnitella rauhassa mitä tekisi, jos ylipäänsä tekee mitään. Mulla vain olisi noin tuhat syytä miksi ra-kas-tan sunnuntaita! Tänänen päivä oli vielä kruunattu ihanalla auringon paisteella, joten vetäisin jälleen kesäistä päälle:

26.5 02026.5 023
26.5 02226.5 014

Niin ja hei, ihan mahtavaa, käytiin tyttöjen kans kesän ekoilla jätskikiska jätskeillä! Pallo mansikkaa, pallo päärynää ja pallo kermalikööriä. Nami!
25.4 048
Nyt menen kipin kapin naamahammaspesuoperaatiolle ja nukkumaan, huomenna taas pitkä päivä: sekä koulua että töitä. Buhuu, mutta silti, pusi pusi kaikille<3