Guten Tag, vai miten se nyt meni.

Noniin, nyt on a)kaupunkikierros suoritettu b) serkun lapsen lahja ostettu ja c) kaikki ylimääräinen raha tuhlattu (nno ei nyt ihan kaikki ;-))

Kuten jo vähän tossa aamusella aikaisemmassa postauksessa lupailin päivänasua, niin tässä tulee, vaikka se onkin kamalan tylsä ja yksinkertainen :-)
Lämpöasteita oli auringossa sellaiset rapiat +20 astetta (jEEeee, kesä tulee sittenkin!), joten heitin hyvillä mielin aika kevyttä päälle.
2.4 045
2.4 061
2.4 058
Niin mitäs, näistä kuvista tosiaan piti käydä ilmi noiden farkkuleggareiden nykyinen tila (lue aamuinen postaus), mutta joo-o, eipä paljoa näy :-D Klooria ne kaipaa sanon minä, ja oikein kunnolla? ;-) Vai mitä mieltä olette?
pitkä t-paita-JC
nahkis ja leggarit-vero moda
liivi-H&M
huvit-toinen Friic&Co ja toinen 2ndhand

Sitten mun ja J:n kummankin ostokset
2.4 064
Toi seppälästä ostettu ruusuhame, IHANAIHANAIHANA, ihan täydellinen vaaterakkaus, aaaaaaaaaah! Tuutte näkeen sen paremmin vielä joko tänään illalla tai huomenna, kun laitan ton päälleni niille serkun naperon synttäreille.
2.4 072
Huulipuna Rimmel ja kynsilakka Wet’n Wild2.4 075
Ne vitosen ballerinat, ja J:n ostama kiva ruutukauluspaita (musta tuntuu että sillä on pieni riippuvaisuus kauluspaitoihin, ainakin ruudullisiin :-D)
2.4 068
Aivan ihana peace-kyyhkys-koru! Tämän takia mä oikeastaan kaupungille lähdinkin :-D Ostettu Seppälästä.
2.4 066
Sitten ostettiin vähän hajuja, kun oli kauheessa alennuksessa! Mulle toi Paris Hilton ja Morgan, J:lle Bjorn Borgin haju ja dödö ja toi David beckhamin tuoksu :-) Kaikki hajut makso 10 e/kpl ja dödö oli vitosen! Täähän on säästöä, vaikkei käyttöä oliska eiks je…..;-)

Nyt meen nopeesti pukeen mun uuden hamerakkauteni ja menen onnittelemaan prinsessaa ja syömään kakkua, hihii, pusi pusi!