You know that we are living in a material world

Hiljaisuuteeni on taas yksi vallan pätevä syy! Mun kannettava ja kamera tekee aika huonosti yhteistyötä tällä hetkellä, ja kuvien lataaminen koneelle on ollut kamalan ahertamisen tulos. Eilen ei onnistunut ollenkaan, mutta äsken onnistuin onneksi laittamaan muutaman päivän kuvat koneelle :-) Ensimmäiseksi esittelyyn tietysti Turun reissun löydöt!polaroid
Rahaa käytin ihan liian paljon, mutta perustelin sitä sillä, että palkitsin itseni helmikuun ahertamisesta :-)
14.3 001-pola14.3 097-pola
Ihan ensimmäiset ostokset lähti mukaan Gina Tricotista! Kaikki yksilöt maksoivat sellaisen 15 euroa :-) Sinisiin rakastuin ihan kamalasti, vaaleanpunaiset saavat varmaan vähän enemmän rakkautta kevään tullen :-)
14.3 004-pola
Reissun kalleimmat panostukset menivät näille! Ihana harmaa Bikertakki H&M:stä (soittelin pitkin viikkoa, että kai niitä vielä on :-DD) sellaiset 50 euroa ja kunnon löysät boyfriend farkut Zarasta 40 euroa! Niissä on pientä kulutusta, mutta ei musta tarpeeksi, joten ne saattavat saada hieman hiekkapaperista tässä lähipäivinä ;-)
14.3 006-pola
Kenkäpuolella mentiinkin vähän halvemmalla tällä kertaa, molemmat ovat H&M:ltä ja maksoivat siihen kympin pintaan! Kummatkin on suurta rakkautta, ja itken jälleen verta, kun tiedän että pitää odottaa vielä vaikka kuinka kauan, että pääsen niitä oikeasti käyttämään :-(
14.3 002-pola
Laukkukin tuli ostettua..taaaas, mutta kun tää H&M:n kaveri oli niin ihanaihanaihana! Maksoi sellaiset 25 euroa :-)
14.3 003-pola14.3 122-pola01
Kävin ihan vain nopeasti pistäytymässä Friis&Companyn liikkeessä ennen kuin lähdimme kotiin päin ja rakastuin aivan täysin tuohon huiviin! Se oli juuri saapunut kevään uutuus ja hinta oli suolaisesti melkein 20 euroa, mutta pakko sille vaan oli antaa uusi koti :-)
14.3 126-pola
Etsiskelin wiklundilta täydellistä nudelakkaa (joka olisi alle 10 euroa) ja huomasin wetnwildin (ei hajuakaan miten se kirjoitetaan :-D) yksilön miellyttävän minua eniten. Heitin kaikki ennakkoluuloni merkkiä kohtaan romukoppaan ja marssin kassalle reilun kahden euron kynsilakan kanssa :-D saa nähdä kuinka huonoa on, vielä en ole ehtinyt testailla! Lisäksi mukaan lähti uusi latvasuoja ja ihanaihana käsikoru H&M:ltä, jota itseasiassa olen kuolaillut jo netissä :-)

Mitäs tykkäsitte? :-)

shoppailemassa olin tälläisillä vaatteilla:
14.3 028-pola14.3 029-pola
Kuvat otettu tyylikkäästi Ginan kopissa…noloa, haha :-D

Käytiin me Turussa vähän moikkailemassa J:n mummiakin ja leffassa, katsomassa se Disneyn uus leffa: iltasatuja. Meillä kun on näköjään tapana mennä aina leffaan katsomaan vain jtn lasten elokuvia :-D Illalla menin kuokkimaan kaverin 18-vuotis synttärielle, jossa oli teemana Barbie, mutta mun 10 minuutin pikapukeutuminen oli kyllä aikana kaukana Barbiesta :-D Sankari tosin oli aika söpönä tiaroineen kaikkineen! 14.3 049-pola
Ylisöpö synttärikakku!

Lauantai menikin melkeinpä vaan töissä ja tänään ollaan löhöilty ja saunottu J:n kanssa :-)

(ps. loppuosa postauksesta lisätty myöhemmin, kun kamera oli taas suotuisammalla päällä, ja suostui siirtämään loputkin kuvista :-))