Tick tick tock it’s a quarter to two

Viime postauksesta on taas aikaa, no…..kaksi päivää :-D Mutta mulle se tuntuu ihan hiiirmu pitkältä ajalta kun olis taas niin superpaljon kerrottavaa! Eilen olin kamalan kiireinen, menin koulun jälkeen moikkaamaan maailman suloisinta pikkusiskoani ja illalla siivosin (äidin ja poikaystävän pokattamana, byhyy!) ja nyt mun huone on ihan, harvinaista, mutta totta, ihan älyttömän siisti :-) (Jos joku vähänkin on päässyt raottelemaan ovea mun salaiseen valtakuntaan, niin tietää, ett ä mun huoneesta on esimerkiksi hankalaa havaita onko siellä mattoa vai ei..) Koko päivän vetelin yltiömukavuudenhaluisella vaatekerralla, josta ajattelin tarjota teille muutaman surkean väsyneen kuvan ;-)
19.3 09419.3 09519.3 093
uusi Ginan paitamekko käytössä, muuten tosi ihana, mutta otin liian ison koon, kun en jaksanut sovittaa, ja siitä lähti kaksi nappia heti ekalla käyttö kerralla :-( Niin ja sovitaanko että ette huomaakkaan noita mun B-kupin kokosia silmänalusia?

Tänään sitten lähdin kouluun kotoa kello 07.30 ja saavuin kotiin tuossa 21.30 koulu- ja työpäivän jälkeen! Nyt oon ihan tappoväsynyt, joten kömmin halailemaan mun peittoa, huomenna herätys kello kuusi….kiva!

ps. värjäsin mun tukan äsken viimisillä voimilla, kun tyvikasvu alko häiritsemään oikein kunnolla! On suhteellisen työlästä värjätä n. 60 senttiä hiuksia ihan itse :-D

Niin ja hei, en taida olla ainut, joka on tsekannut jo uuden Hot Now lehden? Kävin kipaseen sen lukioo vastapäiseltä ärrältä (jotta sain jtn tekemistä ruotsin tunnille, oooon paha!) ja en oikein osaa vielä muodostaa kuvaa siitä! Tuli vähän liian seiskamainen fiilis siitä, vaikka jotkut jutut oli oikein hyviä :-)