outlet succes

Kaikki forssalaiset hoi! Tämän viikon ajan Ziggyllä outlet myymälä pystyssä! Merkkejähän on siis Only, pieces ja vero moda! Tavaraa tulee kuulemma pitkin viikkoa lisää, ja hinnat pyörivät mukavasti 1-10 eurossa!

Mäkin kävin nappaamassa alkuhuumasta ekat päältä:
30.3 124
Ihana, ihana mekko, jota katselin viime syksynä jo sillä silmällä, mutta 3kympin hinta tuntu vähän liian suolaiselta. Tänään bongasin sen vitosella ja mukaanhan se lähti. Toppia (väri oikeasti hempeä vaalean liila)olen myös katsellut, ja senkin 2kympin hinta sait mut perääntymään. Nyt se oli 7 eurolla, joten pakko se oli lunastaa. Huivi oli joku euron ruippana, mikä oli pakko napata kesää ajatellen mukaan!

Mitäs tykkäätte?

Nyt pitää mennä lukemaan biologiaa, ettei tuu noutaja huomisessa kokeessa. Heippa ja pusi pusi :-)

Kiinnostaisko nämäkin?