oisko tää a)mini b)tynkä c)mitätön?

17.3 01117.3 03417.3 00117.3 018
Naamasensuuri oli tänään taas vahvimmillaan, mä kun olen onnistunut pukkaamaan naamaani jonkun tän pallon puoliskon isoimman finnin. Ja oikeasti, en tällä kertaa edes taida valehdella. Niin ja tuo ensimmäinen kuva syntyi sen seurauksena kun mun piti esitellä mun uutta ihanaa käsikorua, mut sit intouduin heristelemään J:lle :-D

Tänään siis ulkoilemaan pääsi ensimmäistä kertaa Gina Tricotin ihana hattaraunelma :-) Välillä tuli pieniä yöpaitafiboja(onko se fiboja, vai viboja, vai miten se kirjoitetaan? saa opettaa tyhmää :-D) tän vauvavaaleanpunaisen kanssa, mutta eipä tuo juuri haitannut, ihana se silti on :-) yt meen tekeen ison pinon ruisleipää ja jumittaudun sohvalle J:n ja simpsonien kanssa! huomiseeen, pusi pusi!

ainiin,kertokaa mielipiteenne: onko se ihana vai onko se yöpaita?

ps. anteeksi tästä minitynkäpostauksesta, oikein hävettää julkasta tämä kun tänään on tullut pari niin ihanaa kommenttiakin :-( Mut mistä mä olisin voinut tietää et just tänään ootte näin kivoja<3