no, öö…moi! t. missä on mun mielikuvitus?


1. kallein aarre
Jos puhutaan materiaalista niin varmaan J:ltä saatu koru :-) Jos muusta niin se on varmasti perhe!

2. paras kirja
Mä olen laiskistunut ihan kamalasti lukemisen kanssa! Nuorempana luin ihan kamalasti ja kokoajan. Pakko kyllä paljastaa kyllä näinkin kamala asia, että mä todella pidän TSH-kirjoista :-D Luin sen trilogian aikoinaan varmaan korme kertaa läpi. Sellainen kevyt tuhta sivua meni ihan keposeen siis ;-D

3. rakkain lahja
Juuri se J:ltä saatu koru!

4. parasta musiikkia
Mun musiikkimaku vaihtelee aika rajusti (paitsi jos kuulen hetkenkin sellaista älytöntä heviörinää niin menee kyllä biisi vaihtoon)yleensäkin! Tällä hetkellä pinnalla kaikki sellainen mukaansa tempaava :-) Esim. Alesha Dixonin The Boy does nothing ja sellasta!

5. lempiasuste
Hmmn, tällä hetkellä listan kärkipäässä keikkuu uusi ihana kultainen ranneketju onnenkilluttimilla ja se uusi ihana ruskea laukku! Koko talven kovassa huudossa oli se ihanainen Friis&Co:n musta tilaihme.

6. korvaamaton pahe
Voi apua, tämä on kamalan paha! En syö kynsiä, en polta, en liiemmin napostele karkkia, joten kai se on sitten ruoka. Hyvä sellainen meinaan. Ja siis mulla hyvää voi olla vaikka iltapalaruisleipä kasalla salaattia ja hyvää juustoa :-)

7. lempikaupunki
Muutaa vuosi sitten olisin vastannut ehdottomasti Tampere, kun roikuttiin siellä M:n kanssa varmaan joka toinen viikonloppu :-) Nykyisin taidan kallistua turkuun! Ulkomailla rakastuin palavasti Samoksen pythagorion kyläseen :-)

8. kauneustuote
Varaan tappokamaa lähentelevä Lorealin kasvovesi, joka sisältää niin paljon salisyylihappoa, että silmiä kirveltää ennen kuin on ehtinyt edes pulloa avata. Maailman paras kauneustuote on kyllä silti varmaan uni!

9. kaunein elokuva
No voi apua, tää on tosi vaikea. Mulla harvoin jää kauniit elokuvat mieleen, mä tykkään ennemminkin toiminnasta tai juonellisesti gtosi älykkäistä elokuvista :-)

10. inspiroidun
Ihan mistä vaan! Inspiroidun ihan sika helposti ja annan mun mielikuvituksen keksiä mitä kivoimpia juttuja, harmi, että jäävät usein puolitiehen! Paras inspiraation lähde on kuvat, jotka pysäyttää.

kuvissa esiintyy mun päivänasuni :-) Miten paljon voikaan ihminen rakastua toppiin,(jonka väriä kuvat vääristä öö..paljon!) josta makso vaivaisen euron. Visiin ihan sikana. (oli mulla toki myös neuletakki päälle, en mä ihan nakuna heilunut!)

ja hei ps. mitäs nyt kun mun flickr-tili täytty? mitä ootte tehnyt? ostanut sen kunnon jäsenyyden? :-( paljonkohan se maksaa…

Nyt menen peiton alle, J tuhisee jo kovaa vauhtia :-) HUomiseen, pusi pusi!