keskiviikko kertaa viisi

Koska tälle päivälle on taas niin paljon kerrtottavaa, mutta niin vähän aikaa, saatte niskaanne kamalan ryöpyn kuvia ja vähän tekstiä ;-)

keskiviikon asu:
25.3 01325.3 047
Ihan vähän häiki vaan :-)
keskiviikon kokkaukset:
25.3 07325.3 074 Tiptoesin saara ihan vähän vaan piilovaikutti muhun, kun kauppaan mennessä maha murisi ja pää takoi: fetasalaattia! Mä olen saaran tapaan ihan kamala kreikkalaisen salaatin ystävä, ja onneksi on J:kin, niin meille ei todellakaan tule erimielisyyttä siitä, millä herkutellaan viikonloppuisin :-) Jälkkäriksi väsäsin jugurttibanaanismoothien kourallisella fitnesmuroja!
keskiviikon ilostus:
Trendi oli pamahtanut postilaatikkoon!
25.3 10125.3 10025.3 086
toi yläreunan harmaa jakku sekä nuo pilgrimin ihanat keltaiset aurinkolasit (joita mun mielestä mainosteltiin jo viime kesänä, ainakin muistan kuolanneeni niitä jo silloin :-)) saa mun sydämen heittämään aika villiä kieppiä. Seuraavaksi must-hankinta listalle? 25.3 099
..ja vihastus:
25.3 105
perjantaina häämöttävä psykan koe ei saa mua kovin iloiseksi. Tarviin noi tuhat lisätuntia, että saisin sen numeron mitä tavoittelen! Söpöjä muistiinpanoja mulla ;-)
keskiviikon inspis:
IMG_0785
kuinka pirun hyvältä toi kirkuvan keltainen näyttääkään? Valkoiset vaatteer, keltainen piristys ja kirkas puna huulilla = täydellisen pirtee kesälook. Voi vitsi, onko jotenkin epäselvää taas tää mun kesäkaipuu? :-D
kuva: cobrasnake

Nyt menen jatkamaan psykologian lukemista, pusi pusi ja huomiseen<3