i really love 2nd hand

Jos joku näki tänään ylitsepääsemättömän tyytyväisenä hykertelevän tytön tallailemassa Forssan katuja, toisessa kädessään ääriään myöten ratkaileva muovipussi, niin voin ketoa, että se olin minä, joka olin juuri käynyt tyhjentämässä kirpputorin tyhjäksi. Mulla meni yhteensä rahaa viisi senttiä vaille neljätoista euroa, ja mä en siltikään ole varmaan ikinä ostanut näin paljon tavaraa kerralla yhdeltä kirpputorilta! Selvästi ihmiset alkanut heräileen kevääseen ja inventoinut vaatekaappia :-)

Hovikuvaaja nukku peiton alla kuumehöyryisenä niin vaatteet on kuvattu henkareilla, päällä ne näyttää noin tuhat sata kertaa paremmmalta :-)
30.3 065
Lindexin kiva raidallinen kauluspaita, täydellinen kesäksi, maksoi jonkun kaksi euroa. Täydellinen kevätkesätakki on ilmeisesti lasten, ehkäpä pikkupoikien, mutta se oli niiiiiin kivannäköinen päällä että huh huh! Maksoi 50 senttuiä ja on oikeasti älyttömän ihana!
30.3 074
harmaa dividedin perustoppi maksoi 20 senttiä ja maailman täydellisin nudetoppi H&M:ltä, maksoi 75 senttiä :-)
30.3 071
Valkoinen neule on ihanan kevyt ja keväinen ja maksoi 2 euroa! Raidallinen seilorihenkinen pitkä neule maksoi euron ja tulee näyttämään täydelliseltä sen kultasen vero modan ketjuvyön kanssa! Jos joku muistaa :-D
30.3 077
Ruudullinen korkeavyötäröinen hame on H&M:n, maksoi euron ja on täydellinen. Tosin vähän liian pitkä tälläselle pätkälle kuin minä, mutta saattaa olla että jaksan vähän lyhentää sitä :-) Liivi oli koko reissun kallein ostos, ja maksoi 3 euroa :-D Se on kans jostain lapsen puolelta. Merkki oli joku tutti frutti tai vastaavaa!
30.3 070
Iso harmaan ja persikan värinen huivi on täydellinen kaveri mun bikertakille ja maksoi 2 euroa. Keskimmäinen on kivan boheemi ja maksoi euron, Musta huivi on Zaran miesten puolelta ja ostin sen periaatteessa J:lle, jos se vaan haluaa sitä käyttää :-) Hintaa sillä oli 50 senttiä.

Noi hinnat oli sit sillai suurin piirtein, en varmaan muistanut kaikkia oikein! Rahaa silti meni yhteensä 13,75 euroa.

Kirppistelyn jälkeen kävin myös sellaisessa kauneushoitolassa lunastaan tän ihana raitasen pannan itselleni 4 eurolla. Tää on sinänsä tosi hassua, koska mä käytän pantoja yhtä usein kun adidaksen verkkareita, mutta toivotaan että tää pääsis päähän vähän useamminkin (mä en meinaan omista yksiäkä verkkareita…:-D)
30.3 064
Sit kipasin viel samaan syssyyn kangaskaupassa hakemassa uudet napit tohon kirpparilta ostettuun neuletakkiin. Ja ostin mä tollasen kivan söpön ankkurinkin, jos saisin sen johkiin kiinni :-) (jotenkin tää seilorihenkisyys nyt iskee, kenties?)
30.3 080