Honey i stole your jeans

MOikka! Piti latailla nää kuvat perjantain vaatteista jo itseasiassa perjantaina, mutta mun kamera temppuilee edelleen, joten nämäpä tulee sitten vasta nyt! (Taas yksi hemmetin pätevä syy ostaa uusi kamera ;-))20.3 01020.3 014
Zarasta ostetut boyfriend farkut pääsivät ensi kertaa vapauteen neljän seinän sisältä! Mä en oikeesti pysty muistamaan, koska olisin viimeksi käyttänyt farkkuja! Ylä-asteella varmaankin…Yksi tyttö jopa pysäytti mut koulussa ja katto mun housuja suu auki, haha :-D
20.3 01320.3 012
housut-Zara
toppi, paita-Seppälä
Liivi, kengät, biker-takki-H&M
kaulakoru-J:ltä saatu lahjaksi
sormukset-kirppis + ibero

ja hei mites noi sukat. Aika söpöt, vai? ;-)
20.3 011
Mun oli pakko ottaa kuva J:n vaatteista kans kun ne miellytti mun silmää niin kovasti!20.3 176
Toi sen Zaran kääntötakki on ihan mahtava! Toiselta puolelta musta ja toiselta hauska ruudullinen :-)

Nyt meen tekeen jotain piristävää, tänänen työpäivä oli ihan täytty härän kakkaa, kun väsymys ja tän viikon univelta painaa harteilla! Heippa ja pusi pusi.

ps. Huomaako mun hiuksissa mtn eroa? :-) Ja älkää naurako noille kuville, vaikka oonkin ihan kamala ja vääntelen naamaani :-D