hengissä

MOimoimoimoi + anteeksianteeksianteeksi, jos joku on kaivannut, mulla on ollut ihan superkiireistä, en ehdi nytkään kunnolla postailemaan, tulin vain ilmoittelemaan että hengissä ollaan ja sillai :-( Ajattelin kuitenkin ilostuttaa ainakin itseni lisäksi toivottavasti jota kuta muutakin, ja julkaisen mielestäni aivan mahtavan kuvasarjan :-)
25230499cd5.preview76279289aa5.preview96812702sh4.previewLILY
Painavin syy miksi käyn ihan hulluina näihin kuviin, (kaiken ton ihanan kesäisyyden ja värikylläisyyden lisäksi + tuo toisen kuvan hattu…) on tuo alin kuva! Mulla on kauheet paineet päästä tällä hetkellä alkaa vaalentamaan tukkaani takaisin siihen vanhaan, tosin se ei taida olla mahdollista, pelkään että pidennyksistä tulee ihan purkkaa :-( Tuo Lily Donaldsonin tukka on niin apua, aivan upea, että paineet vaan kasvaa…että byhyy kertaa tuhat!

Nyt meen peiton alle ja yritän kadottaa jonnekkin mun tän viikon aikan kerryttämät univelat, pusi pusi ja hyvää yötä!

ps. oonko ainut ketä on kyllästynyt mun banneriin?