Get the London look

8.3 0878.3 1088.3 1258.3 095
Mun ihan tosiaan piti vaan kertoa teille, että ostin tänään vähän meikkejä, ja sit taas vähän innostuin noiden kuvien kanssa :-D sori siitä! Pointtina on kuitenkin se, että olen ehkä maailman armottomin mainoksen orja, ja menin ostamaan Rimmelin uutuus meikkivoidetta kun näin Kate Mossin kovin vetävän näköisenä sitä mainostamassa :-D Tää on myös toisaalta aika harvinaista siksi, että a) vaihdan ihan sika harvoin meikkivoidetta ja b) mä en ikinä osta rimmeliltä muuta kuin kynsilakkoja ja kajalia, että saa nähdä millainen on :-) Ja nappasin mä myös alekorista tuollaisen ihonsävyn heleyttäjän kun oli niin halvalla (5,25 euroa)!
Noi oli kyllä oikeastaan ihan täydellinen combo, koska olen koko viikon masennellut mun naamaa kun se näyttää mun mielestä tosi elottomalta! Mutta huomenna testaan nuo, ja toivottavasti ehdin myös käydä aamulla pikaseen esitteleen lopputuloksen ennenkuin suunnataan J:n kanssa Turkuun tuhlaamaan mun huomenna saapuva tili :-D (H&M:n harmaa bikernahkatakki odottaa mua jo varauksessa kun se jäi mua sillon parin viikon takaisella Turun reissulla niin vietävästi harmittamaaan :-D)

Onko joku muu ehtinyt jo testaamaan Rimmelin uutuus meikkivoidetta?

niin ja ps. M, tuu hakeen toi sun hiussolki pois ;-P