TBT: I FALL IN LOVE WITH RIGA

”I fall in love with people I’ve never met, and places I’ve never been to.”

Lause, joka on totta varmasti jokaisen kohdalla. Kun selailet kuvia Instagramissa ja törmäät ihmiseen, joka vaikuttaa olevan joka solullaan kaunis. Jolla on hymy herkässä ja kauniita asioita ympärillä. Tai kun haaveilet mestoista, johon joskus vielä matkustat ja huokailet kaduille, joilla olisit varmasti onnellinen.

Itse rakastun myös useimpiin kaupunkeihin, jossa käyn. Rakastun siihen rytmiin, millä ihmiset viettävät arkeaan ja siihen, miten kaupunki on muotoutunut juuri sellaiseksi, joka se on. Vuosi sitten rakastuin Riikaan. Siihen, miten en tiennyt siitä mitään. Siihen, miten kauppahalli oli täynnä vihanneksia ja hedelmiä, ihmisiä jotka katsoivat sua kuin eivät olisi varmoja kuulunko sinne.

Rakastin katuja, joita kävellessä ei tiennyt, mitä seuraavaksi tulisi vastaan. Ravintolaa, jossa oli niin pienet pöydät, että hyvä kun soppalautasen kanssa tullut leipäkori mahtui siihen. Vai täyttyikö se kaljatuopeista, en muista. Rakastin sitä, miten se oli samaan aikaan niin sievä ja niin karu. Kuin fuusioitunut Tallinna, Praha ja Berliini.

Pitäisiköhän lähteä uudestaan.

PS. Tässä postauksessa ei suinkaan ollut kaikki kuvat, loput löydät täältä!